V letu 2018 bo prvi dan veselega decembra jamatlonkam in jamatloncem polepšala edinstvena preizkušnja več kot 200 metrov pod zemljo. Zimski jamatlon bomo pripravili točno 1. decembra 2018. Perkmandeljc je že odprl prijave.

Še več. Če bo do 30. septembra prijavljenih najmanj 20 ekip (za kakšno bo morda še Perkmandeljc zamižal), bo ena izmed ekip, ki bo že poravnala prijavnino, dobila le to vrnjeno. Žreb bo potekal v rudniku na progi Zimskega jamatlona v bivališču Perkmandeljca ob prijetnih 15 stopinjah Celzija.
Udeleženci poletnega jamatlona so bili več kot zadovoljni. Za zimskega knapi obljubljajo, da bodo progo v jami, kot vselej doslej, pravočasno skidali. Ovire bodo pripravljene, namesto vodne prhe bo morda snežilo, namesto vodne ovire pa je možno pričakovati drsalnico. Na jamatlonu je vse mogoče, tega so udeleženci tako ali tako navajeni. Mi se že veselimo zimskega druženja!!! Pa vi? Pokličite prijatelje in jih povabite na adrenalinsko druženje. Prav gotovo boste blatni, umazani, celo mokri. Ampak, to vam prišepnemo na uho: nasmehi vaših prijateljev bodo segali od ušesa do ušesa.
Zimski jamatlon je idealen za vse, ki imajo radi druženje, tovarištvo, smeh in kanček adrenalina! Verjamemo, da bo deseti jamatlon privabil marsikoga med vami med naše knape.
Pa še nekaj. Perkmandeljc je že obljubil udeležbo in krst v jami, pripravljena so priznanja za najbolj vidne udeležence, ne bomo pozabili na športno preizkušnjo Met bata škornja rikverc čez glavo v kuolmkišto. In, pred podelitvijo priznanj bomo postregli še s koncertom. Tokrat bodo rudarske pesmi predstavili člani MPZ Loški glas iz Kisovca. Luštno in nasmejano bo!
Prijavnico na jubilejni, deseti Jamatlon, najdete TUKAJ.