Izjava

Pogoji

tek po jami. Čemu se zavezujete s prijavo na najbolj noro dogodivščinI v Zasavju.

Pogoji sodelovanja

Udeleženec/ka se s prijavo obvezuje:

  • da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični ter da k udeležbi na prireditvi pristopa na podlagi svoje svobodne odločitve.
  • da sta poravnana prijavnina in starost najmanj 14 let pogoj za udeležbo na prireditvi.
  • da prireditev pomeni povečan telesni napor in obremenitev, zaradi česar je dodatni pogoj za udeležbo na prireditvi, da je zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za prireditev, da ima opravljen zdravniški pregled, da nima kakršnih koli zdravstvenih zadržkov ali omejitev.
  • da bo upošteval(a) navodila organizatorja za primerno opremo (lastna svetilka in čelada, pohodni čevlji, dolge hlače in majica).
  • da bo upošteval(a) vsa navodila organizatorja in da se strinja z vsemi pogoji, navodili in odločitvami organizatorja. Način premagovanja ovir je prepuščen lastni izbiri in kreativnosti udeleženca/eke, vendar je sam(a) dolžan(a) oceniti in izbrati način, ki je glede na vse subjektivne in objektivne okoliščine najbolj ustrezen in varen.
  • Prijavljeni udeleženec(ka) razume, da Jamatlon vsebuje aktivnosti, kot so tek, premagovanje ovir, plazenje skozi ozke prostore, skakanje, prenašanje in dvigovanje težkih bremen, prečkanje blatnih področij. Seznanjen(a) je tudi, da naj oceni svoje sposobnosti, zmožnosti, zdravstveno stanje in ostale okoliščine in da naj skozi celotno prireditev sodeluje v skladu s tem ter da lahko odstopi in da ni dolžan(a) premagovati ovir ali posamezne ovire, katere sam(a) smatra za prezahtevne, prenevarne in podobno.