Eni prvič, eni drugič, tretjič in večkrat. Ena ekipa celo štirinajstič. Upamo, da vam je ostal v spominu kot lepo doživetje in da se boste na Jamatlon še vrnili.

Prosim pošljite nam vaše vtise, morda kakšno fotografijo ali video posnetek. Obvezno se prosimo podpišite.

Vsem iskreno čestitamo za uspešno opravljeno rudarsko preizkušnjo. Lepo je bilo videti vaše nasmejane obraze, ko ste prihajali iz jame. Veseli smo, da je tudi štirinajsti Jamatlon uspel. Hvala vsem vam, ki ste prišli, saj je uspel s skupnimi močmi: organizatorji smo se trudili, da je vse kolikor toliko gladko teklo, vi pa ste se z dobro voljo podali v jamo na premagovanje ovir.

Več o prireditvi in nagrajencih si lahko preberete na naslednji povezavi:
https://savus.si/stirinajsti-jamatlon-uspesno-zakljucen/

Prve fotografije s starta Jamatlona najdete na povezavi:
https://jamatlon.si/jamatlonci-na-startu-2022/

Čestitke in pozdravi

Čestitamo vam tudi za osvojene nazive, če ste bili med dobitniki. Če smo vas spregledali, vas morda prihodnjič ne bomo. Saj veste, vsake oči imajo svojega malarja. Zmagovalci ste vsi, ki ste se podali na to posebno in adrenalinsko preizkušnjo, vsem iskreno čestitamo in vsem se od srca zahvaljujemo za čudovito soboto, ki smo jo preživeli skupaj.

Fotke

Spremljajte novice na www.jamatlon.si, predvsem pa ne spreglejte objav na naši Facebook strani, kjer smo že v soboto objavljali fotografije z dogodka. Poiščite se, označite in pokažite prijateljem, kaj ste to soboto počeli v Zasavju.

Galerijo  fotografij s prireditve že urejamo, fotografije s starta smo objavili že v soboto. Ostale iz jame in zaključne prireditve bomo še dodajali in objavljali, tako da se boste sigurno našli na kaki fotografiji.

Komentarji

Vaših komentarjev bomo zelo veseli. Vzpodbudnih seveda najbolj, pa tudi drugih, saj si tudi sami želimo, da bo dogodek vedno boljši. Vaše vtise in kakšne dobre fotografije, ki jih lahko delite z nami in jih bi objavili tudi na naši spletni strani hvaležno sprejemamo na: info@savus.si.

Letos nas čaka tudi zimski Jamatlon

Že sedaj vas vabimo, da se nam pridružite tudi na zimskem Jamatlonu, ki ga načrtujemo za 3. december letos. Prijave bodo odprte že danes. Pohitite s prijavo in prihranite pri prijavnini!

Špiruci

Izvedba Jamatlona ne bi bila mogoča brez naših zvestih špirovcev (pokroviteljev). To so bili: Občina Hrastnik, Občina Trbovlje, Občina Zagorje, RTH, KRC Hrastnik, Dewesoft, Strip’s, Zavarovalnica Triglav, Spectra 9, JE&GR, Thermana Laško, Nomago, Vzajemna, Pivovarna Laško Union, Radio 1, Srečko Majcen s.p., Steklarna Hrastnik, Red Bull, Gostišče Kum Zagorje in Telekom.

Srečno!