Na razpis za poletni Jamatlon v soboto, 17. junija, se je že prijavilo osem ekip s 26 udeleženci. »Kar zadovoljen sem, za začetek. Naj vam prišepnem na uho, da je samo še do 31. marca do polnoči prijavnina po najnižji ceni. Potem pa nič več! In, ura zamujena ne vrne se nobena, je znal reči moj fotr,« je v pismu jamatlonkam in jamatloncem zapisal Perkmandeljc.

Perkmandeljc je poslal jamatlonkam in jamatloncem posebno pismo, v katerem je zapisal: »Torej. Še enkrat. Ekipe jamatlonk in jamatloncev bodo premagovale ovire v Rudniku Trbovlje-Hrastnik v soboto, 17. junija.

Pričakujem udeleženke (te še posebej radostno) in udeležence iz cele Slovenije in tujine. Letos vam lahko obljubim kar nekaj presenečenj. Naj bo tale za začetek. Med prvimi desetimi prijavljenimi ekipami (izvzeti sta že prijavljeni ekipi Dva mandlca pa tri fafle in Divja) bom izžrebal eno, ki se bo jamatlona udeležila zastonj.

Vendar, pozor! Veljale bodo le prijave, ki bodo prispele na naš naslov do petka, 31. marca, do polnoči. No, če jih bo deset prej, bodo štele te prijave. Doslej je v konkurenci šest ekip. Do žrebanja čakam še prijavo štirih. Bomo zmogli?

Če do 31. marca do polnoči ne bo prijavljenih deset novih ekip, žrebanja ne bo. Potem se bom zavlekel v kot v enem zapuščenem kotu tam v jami s pakungo robčkov in si brisal solze.

Veselim se novih snidenj, zato ne čakaj na maj, prijavi se zdaj! Klikni na povezavo in si zagotovi svoje mesto na poletnem Jamatlonu. Vaš Perkmandeljc«