Perkmandeljc je obljubil, da bo izžrebal eno od ekip, ki se bodo prijavile med prvimi desetim za poletni Jamatlon 17. junija 2023. Do konca marca je prijavnina po najnižji ceni.

Prekmandeljc pripravlja za letošnji Jamatlon kar nekaj presenečenj. Prvo smo razkrili. Perkmandeljc je obljubil, da bo med prvimi desetimi prijavljenimi ekipami (izvzeti sta bili že prijavljeni ekipi Dva mandlca pa tri fafle in Divja) izžrebal eno, ki se bo jamatlona udeležila zastonj.

In dodal, da bodo veljale le prijave, ki bodo prispele na naš naslov do srede, 22. marca, do polnoči. Ker do 22. marca ni bilo prijavljenih deset novih ekip, Perkmandeljc ni žrebal tiste ekipe, ki bi bila deležna zastonj prijave. Ves solzen sedaj ždi v enem zapuščenem kotu tam v jami.

Doslej so se namreč poleg ekip Dva mandrlca pa tri fafle in Divja prijavile ekipe Drnovšek, Vranska kerlca, Žigonova gurtna, Fuzetli, Gastropoda Cavus Turbo in danes še ekipa Mnda privatnik,doktorca,keramičar,gospod tehnolog. Torej šest ekip.

Perkmandeljc je dobra duša. Zato nagradno igro podaljšuje. Dejal je: »Dobro, pa naj bo mojim jamatlonkam in jamatloncem. Torej, še vedno velja, da bom izžrebal med prvimi desetimi ekipami eno zastonjsko, če mi prinesejo na jamatlon štrikane zokne, ker je v jami mrzlo in so se mi stari zokni razpadli. Zdaj, ko je rudnik zaprt, pa jih ne morem nič več fasat na rudniku. In sem takorekoč brez toplih oblog na nogah oziroma imam zokne z več kot eno luknjo.« Če ste za, rabimo še prijavo štirih ekip in bo zadeva čista. Perkmandeljc bo izžrebal eno ekipo in pika. Toda, pozor, ponudba velja samo do konca marca.

Ne pozabite, najbolj ta poceni prijava velja samo še do konca marca.

»Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj!« sporočajo organizatorji.