V soboto, 3. decembra, bodo jamatlonke in jamatlonci startali na jubilejnem 15. jamatlonu. Prijave se že pridno nabirajo.

Zadnje prijavljene ekipe so ekipe po imenu: De si nouš kej naredu, Bolj star bolj nor in Sinet. Na jamatlonu čaka vse udeležence obilo zanimivosti. Med drugim tudi zanimiv koncert v objektu nekdanje Strojnice Rudnika Hrastnik.

Tokrat bo na koncertu pela izjemna izvajalka iz Zasavja Neva M. Hafner. Neva je profesorica saksofona na Glasbeni šoli Laško Radeče. Je članica Pihalnega orkestra Svea Zagorje, kot pevka ali saksofonistka pa sodeluje z različnimi big bandi ter drugimi glasbenimi skupinami ter solisti.

Študije glasbe je dokončala na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Zaključila je tudi študij politologije-mednarodnih odnosov na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani in magistrirala iz medijskih študijev na ISH v Ljubljani.

Prvo soboto v decembru boste lahko prisluhnili njenemu nastopu, na koncertu jamatlona. Obljublja zanimiv program z nekaj knapovskega in novoletnega pridiha. Pa obvezno, saj veste katero …

Izkoristite priložnost in si zagotovite prijavo na tem enkratnem adrenalinskem doživetju, ki poteka v rudniku Trbovlje-Hrastnik s postavljenimi ovirami. Več si lahko preberete na tej povezavi.