Čeprav je šele avgust, so prijave na Zimski jamatlon že 2019 odprte že skoraj en mesec. Seznam prijavljenih se pridno polni, med prijavljenimi so takšni, ki se tokrat v jamo podajajo prvič, kot tudi takšni, ki so se jamatlona udeležili že enajstkrat.

Prijava na Zimski jamatlon 2019 je, kot vedno, možna v parih ali v ekipah po tri, štiri ali pet članov. Jamatlon je namreč preizkušnja, pri kateri bolj kot čas šteje tovarištvo. Do 31. avgusta je startnina najnižja in znaša samo 18 evrov na osebo. Med prvimi 15 ekipami, ki se bodo prijavile in poravnale startnino, bomo izžrebali ekipo, ki ji bomo startnino povrnili.

Na najboljšo adrenalinsko preizkušnjo v Zasavju je prijavljenih že 10 ekip z zanimivimi imeni. Vesele huntarce in Douske štajgerce (letos v termo zoknih) so že stare znanke jamatlonov, ravno tako dogodek že dobro poznajo Razigrane cicke (tokrat v okrepljeni postavi). Pridejo pa še TS Fiksarji 1 in 2, ki vztrajno poudarjajo, da so si takšni imeni nadeli zaradi fiksnih storitev, s katerimi se ukvarjajo, Hajerce, Pank, Tačke na patrulji, Dobre mačke in Dobre mrhe.

Samo še pet ekip torej do žreba. Prijavite se tudi vi.