Na poletni jamatlon 17. junija je prijavljenih 74  punc in 56 fantov. Hura za jamatlonke, se veseli Perkmandeljc. Odlična izbira za najbolj simpatično udeleženko, ki bo prejela najbolj čislan naziv na Jamatlonu – priznanje Jamska kura.

130 je že prijavljenih

Doslej se je za poletni jamatlon prijavilo 36 ekip s 130 udeleženci. Nazadnje se je prijavila ekipa Intersport jamatlonke, malo prej pa ekipi Šajn brajt in Maining wolves. Med prijavljenimi je 74 punc in 56 fantov. Bravo, punce.

Častni pokrovitelj prireditve bo minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. Perkmandeljc se veseli srečanja z ministrom, upamo, da se tudi minister srečanja s Perkmandeljcem. Vsekakor je obljubil, da se bo družil z udeleženci, pokazal pa bo tudi svoje športno znanje v metu bataškornja rikverc v kuolm kišto. Pa da vidimo, kakšnega ministra za šport imamo …

Prijavljene ekipe

Doslej so se na poletni jamatlon 17. junija prijavile ekipe: Trije mandeljci pa dve fafle, Divja, Drnovšek, Vranska kerlca, Fuzetli, Gastropoda Cavus Turbo, Mnda privatnik, doktorca, keramičar, gospod, UPN 1 in UPN 2, Skor susedi, Vesele huntarce, Jamski trdoživci, Iz jame na dva pira, Jamsk mučeradi, Povheci, Lučke frajle, Mušketirji, Pod pritiskom, Trapi knapi, Cikcak, Hujavi ortaci. Podzemnih pet piškotov, Dečle izpod Rad’he, Trije podzemni piškotki, Trije podzemni škratki, Knapovska loleka, Dovški loleki, Cool mame in te making, Gasilke PGD Kamniška Bistrica, Srečno, Mišunga, Kukci, Smart 1 in 2, Šajn brajt, Maining wolves, Intersport jamatlonke.

Od kod prihajajo jamatlonci

Prijavljene jamatlonke in jamatlonci prihajajo iz različnih koncev naše Slovenije. Na prijavnicah so zapisani naslednji kraji: Bistričica, Bovec, Brestanica, Čeče, Dol pri Hrastniku, Dol pri Ljubljani, Godič, Grosuplje, Hrastnik, Kamnik, Komenda, Koper, Kranj, Laško, Laze v Tuhinju, Litija,  Ljubljana, Luče, Lukovica, Maribor, Medvode, Mokronog, Polzela, Preddvor, Rečica ob Savinji, Senovo, Strahovica, Škofja Loka, Trbovlje, Velenje, Velike Lašče, Vransko in Zagorje ob Savi, Županje Njive.

Pridružite se jim!

Prijavnica za vas je pripravljena.

Savus

Foto: arhiv Savus