Perkmandeljc je danes objavil razpis za poletni Jamatlon. Tokrat bodo ekipe jamatlonk in jamatloncev premagovale ovire v Rudniku Trbovlje-Hrastnik 17. junija. Do konca marca si lahko privoščite prijavnino po najnižji ceni.

Prijave za Jamatlon 2023 smo že odprli. Upamo, da bodo tudi letos na njem uživali udeleženci iz cele Slovenije in tujine. Prekmandeljc pripravlja za letošnji Jamatlon kar nekaj presenečenj. Danes jih še ne bomo razkrili, lahko pa ste prepričani, da bodo fenomenalna.

Na poletni Jamatlon sta že prijavljeni prvi dve ekipi. Prva je ekipa v postavi Jernej Bokal, Tina Fabjan, Dejan Docić, Nadja Pušnik in Anteja Bokal, ki ji je prijavnino prižrebal sam Perkmandeljc in ji podaril bon, na katerega je napisal: »Perkmandeljc za buhluni podarja ekipi Dva mandlca pa tri fafle BON, da brez gnarja pokažejo svoje frise na naslednjem Jamatlonu (17. junija 2023). In, kaj hočemo, Perkmandeljca je treba ubogati. Njegova ekipa se je že znašla na seznamu prijavljenih s plačano prijavnino. Druga ekipa pa je ekipa Divja z Gašperjem Obidom in Katjo Goluh, ki sta se iz Zimskega jamatlona 2022 predstavila na poletnega.

Perkmandeljc je kar zadovoljen s prvimi prijavami, saj je med prijavljenimi več žensk kot moških. Razmerje je za jamskega škrata idealno. Vemo, da bo na koncu prijavljenih približno enako število enih in drugih.

»Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj!« sporočajo organizatorji.

Savus

Foto: arhiv Savus