Drage jamatlonke, spoštovani jamatlonci!

»Končno!!! To, to, to, tooooooooo,« se po jami dere Perkmadeljc.

Bliža se Zimski jamatlon, ki smo ga morali iz začetka decembra lanskega leta zaradi korone prestaviti. Nov datum Zimskega jamatlona je 26. marec 2022.

Jamatlon šalice s snežinkami vas že čakajo. Prav tako se nabirajo v posebnem prostoru Zimskega jamatlona druga darila in nagrade. Čaka pa tudi Perkmandeljc. V rudniku vsake toliko časa odmeva njegovo vriskanje. Iskreno se vas veseli in komaj čaka, da vas krsti ter nasmeje.

V soboto, 26. marca 2022, se bomo že trinajstič podali v jamo. Premagovanje ovir, vlaga, tema, tovariška pomoč, vse skupaj ima v rudniku poseben čar.

Pridružite se nam in preverite, če še imate tisto, kar za v jamo potrebujete – pogum. Ter nekaj kondicije, da vas ne ujame Perkmandeljc. No ja, na uho vam povemo, da ga v ozkih rudniških rovih ne morete zgrešiti. »Kaj čmo, tak mamo!«

Naj ponovimo!

Vaše prijave veljajo v poslani obliki. Če se kdo iz vaše ekipe ne bo mogel udeležiti prireditve, vas prosimo, da ga zamenjate in nas o tem obvestite na e-mail: info@savus.si najkasneje do 20. marca 2022. Pošljite nam vse podatke o novem članu ekipe.

Na jamatlon je doslej prijavljenih 81 ekip in 319 jamatlonk in jamatloncev. Prijave so spet odprte. Nove ekipe se bodo lahko pridružile doslej prijavljenim še do 20. marca 2022. Če prijatelji še niso prijavljeni, jih, prosimo, opozorite na to.

Upamo, da se zdravi in dobre volje srečamo 26. marca!

Srečno, jamatlonke in jamatlonci.