Perkmandeljc že spet nori! Masko je že zdavnaj zabrisal s frisa in pod na njem se je narisal ogromen nasmeh. Komaj čaka, da bo spet lahko pozdravil jamatlonce. Karantena je bila dolga in pod zemljo je bila ena sama žalost.

Že jamatlon marca ga je povsem spremenil. Spet si požvižgava v jami. Podgance, ki mu dejalo družbo, so tudi dobre volje in v rudniku vlada ena taka dobra energija.

Letni jamatlon je na sporedu točno na praznik, dan državnost. Torej, jamatlonke in jamatlonci bodo zavzeli Rudnik Trbovlje-Hrastnik točno v soboto, 25. junija 2022.

Prijave prihajajo. Doslej se je prijavilo že 46 jamatlonk in 36 jamatloncev iz 23 ekip. Med njimi so nepogrešljive Vesele huntarce, ki so sodelovale prav na vseh jamatlonih doslej. Kar nekaj zanimivih imen ekip se je že prijavilo. Npr: En knap en Savinjčan en Trbovc, pa Hude bejbe, pa Fejst deci, pa Jamski trdoživci, Jamsi močeradi, pa ekipa Pozor! Žabar v jami. In druge z več ali manj posrečenimi imeni. Pet najbolj izvirnih bo prejelo posebne nagrade organizatorjev.

Prijave so seveda še odprte. Ne samo to. Do 31. maja do polnoči se lahko prijavite še po znižani ceni. Od 1. junija naprej pa so prijave samo še po polni ceni. Nove ekipe se lahko pridružijo doslej prijavljenim do 19. junija 2022.

Srečno, jamatlonke in jamatlonci!

Ekipa Jamatlona