Na Zimski jamatlon 2019 se je do danes prijavilo že 24 ekip s 93 člani. V njih bo sodelovalo 59 žensk in 34 moških. Ženske med prijavljenimi še vedno močno prevladujejo, ampak moški se počasi popravljajo. Izžrebali smo tudi ekipo, ki bo dobila povrnjeno prijavnino.

Ob povabilu za zgodnjo prijavo smo obljubili, da bomo med tistimi ekipami, ki bodo med 15 ekipami prve poravnale prijavnino, izžrebali eno, ki bo dobila povrnjeno plačilo prijavnine. In danes smo izžrebali srečnice. Povrnjeno prijavnino bo dobila ekipa Dobre mačke, ki jo sestavljajo Olga Doberšek, Tatjana Drnovšek in Anica Završnik. Udeležba v ekipi je mednarodna, saj punce prihajajo iz Hrastnika, Save pri Litiji in Boštanja.

Prvih 16 ekip smo predstavili že v prispevku 30. avgusta. Naslednji 8 nosi takšna imena: Jamski trdoživci (stari znanci Jamatlona), Kuolmi mejbi (morda pa tudi ne???), Stare kosti (po prijavljenih rojstnih datumih Ljubljančani še niso za staro šaro), Pustinjski škočimiš in nori gamsi (tole ime bodo morali udeleženci iz hrvaškega Zagreba pojasniti), Stabali (tudi to ime Ljubljančanov bi terjalo pojasnilo), Bobnčani (tu je vse jasno, punci in fantje prihajajo iz Bobna), Golobčki (dva para iz Ljubljane – vse jasno) in Hribovci (par iz Ljubljane). Med zadnjimi osmimi ekipami torej prevladujejo Ljubljančani, jamatlonu ostajajo zvesti tudi Zagrebčani, med prijavljenimi je še vedno precej Zasavcev.

V septembru bomo ponovno eni od ekip povrnili prijavnino. Vendar le tistim, ki se bodo prijavili v septembru in plačali prijavnino do 20. septembra. Naša ponudba velja le, če bo prijavnino poravnalo več 10 ekip ali več.

Zimski jamatlon 7. decembra bo zanimiv. Ne odlašajte s prijavami.